Αναζήτηση πρακτικά ασκούμενων

Αναζήτηση πρακτικά ασκούμενων

Η εταιρεία PARFUMS CHRISTIAN DIOR HELLAS S.A. ενδιαφέρεται για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης σπουδαστών/τριών για το τμήμα Αισθητικής και Μακιγιάζ 온디스크 30일 무제한 다운로드.

Γίνεται εκπαίδευση με τα προϊόντα της εταιρείας και οι πρακτικά ασκούμενοι μπορούν να υλοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε καταστήματα (Hondos Center, Sephora, κλπ) 2017 오토캐드.

Οι σπουδαστές μπορούν να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία, έτσι οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές/τριες του τμήματος Αισθητικής και Μακιγιάζ στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση pcd_grhr@diormail.com download d3dwindower.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου με την κυρία Κωνσταντακοπούλου Κατερίνα 2108111557 kkonstantakopoulou@diormail.com

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνείτε καθημερινά 9:00-17:00 και στη γραμματεία της εταιρείας μετά τις 10 Φεβρουαρίου, όπου υπεύθυνη επικοινωνίας είναι: Παυλοπούλου Γεωργία 210-8111500, 210-8111569 gpavlopoulou@diormail.com και
Υπεύθυνη Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης και Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού: Βαθυλάκη Μαρία, 210-8111543 mvathilaki@diormail.com

Όσοι ενδιαφερόμενοι στέλνουν τα βιογραφικά τους, να γράφουν ότι θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση 네비게션 다운로드.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων, οι σπουδαστές/τριες θα στείλουν τα βιογραφικά τους και θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις 윈도우 익스플로러 다운로드.