ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ.

ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ Ι.Ε.Κ Cura 4.3 download.

 

Α. Δικαιούχοι δελτίου ειδικού εισιτηρίου είναι οι καταρτιζόμενοι των δημοσίων Ι.Ε.Κ που:

  1. Έχουν ηλικία έως 22 ετών
  2. Δεν εμπίπτουν σε κάποια άλλη κατηγορία που παρέχει δικαίωμα μετακίνησης με μειωμένο εισιτήριο ή με πλήρη απαλλαγή, για την οποία να είναι σε ισχύ ανάλογη Υ.Α 새찬송가 교독문 다운로드.

 

Β. Το δελτίο μειωμένου εισιτηρίου ισχύει για εισιτήρια και κάρτες απεριορίστων διαδρομών των αστικών και υπεραστικών, οδικών και σιδηροδρομικών συγκοινωνιών των μετακινούμενων εντός της Επικράτειας με μέσα μαζικής μεταφοράς 나는 자연인이다 다운로드. Τα ανώτατα όρια κομίστρου έχουν ως εξής:

  • Στο 50% επί της τιμής του κανονικού στις αστικές συγκοινωνίες της πόλης που εδρεύει το ΙΕΚ που φοιτά ο δικαιούχος
  • Στο 50% επί της τιμής του κανονικού στις οδικές υπεραστικές ή σιδηροδρομικές συγκοινωνίες που συνδέουν την έδρα του ΙΕΚ που φοιτά ο δικαιούχος με τον τόπο μόνιμης κατοικίας του

 

Γ jre. Το δικαίωμα μειωμένου εισιτηρίου ισχύει στη χρονική διάρκεια των 4 εξαμήνων κατάρτισης και κατά τη διάρκεια της Πρακτικής Άσκησης έως ότου αποκτήσει τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ) και διακόπτεται όταν ο δικαιούχος: α) στρατευτεί (για όσο διάστημα διαρκεί η στράτευσή του) και β) αναστείλει ή διακόψει τις σπουδές του 해서체 다운로드.

Δ. Προκειμένου για τον Ο.Α.Σ.Α. να εκδώσει την έξυπνη κάρτα μειωμένης μετακίνησης, απαιτείται προσωποποίηση σύμφωνα με τους κανόνες του Αυτόματου Συστήματος Συλλογής Κομίστρου, δηλαδή ο καταρτιζόμενος θα πρέπει να προσέλθει σε κάποιο από τα εκδοτήρια προσκομίζοντας Βεβαίωση Εγγραφής και την Αστυνομική του Ταυτότητα. 

Τα εκδοτήρια όπου μπορεί να εκδοθεί προσωποποιημένη κάρτα βρίσκονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:  Εκδοτήρια προσωποποιημένων καρτών

Η έκδοση προσωποποιημένων καρτών πραγματοποιείται μόνο από τα ακόλουθα στελεχωμένα εκδοτήρια τα οποία διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό:

Εκδοτήρια Μετρό

Γραμμή 1 Γραμμή 2 Γραμμή 3
·         Κηφισιά

·         Κάτω Πατήσια

·         Αττική

·         Ομόνοια

·         Πειραιάς

 

·         Ανθούπολη

·         Πανεπιστήμιο

·         Σύνταγμα

·         Συγγρού-Φιξ

·         Νέος Κόσμος

·         Δάφνη

·         Ελληνικό

·         Αγία Μαρίνα

·         Μοναστηράκι

·         Ευαγγελισμός

·         Αμπελόκηποι

·         Δουκ nwc file. Πλακεντίας