ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ EURES

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 και ώρες 15:00 – 17:00μμ, το Δ.Ι.Ε.Κ Terminator 6. Γλυφάδας στα πλαίσια των ενημερωτικών του δράσεων και πιστό στη δέσμευσή του για πολύπλευρη και εμπεριστατωμένη επιστημονική γνώση προς τους καταρτιζόμενους του, διεξήγαγε στους χώρους του ενημερωτική ημερίδα αναφορικά με θέμα:

  1. Γνωριμία, παρουσίαση και εξοικείωση με την πλατφόρμα EURES

Παρουσίαση από την κα Κόντου Αγλαϊα (Σύμβουλο EURES του ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Αμπελοκήπων)

 

  1. Ενημέρωση και παρουσίαση βασικών ζητημάτων αναφορικά με τις επερχόμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από το γραφείο Europe Direct EΛΙΑΜΕΠ

Παρουσίαση από την κα Χατζησταύρου Φιλίππα (Διδάκτωρ Πολιτιστικής Επιστήμης – Κύρια Ερευνήτρια ΕΛΙΑΜΕΠ) και την κα Αποστολάκη Τζίνα (Διδάκτωρ Οικονομικών της Ειρήνης – Συντονίστρια Εurope Direct EΛΙΑΜΕΠ) 웨스트월드 시즌2 다운로드.

Η ενημερωτική ημερίδα, την οποία προλόγισε ο υποδιευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας κος Σταύρος Αβαγιάννης, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον και συμμετοχή πέραν των 120 καταρτιζομένων αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δ.Ι.Ε.Κ Hannibal Season 1. Γλυφάδας ενώ παράλληλα αναπτύχθηκε ζωντανός διάλογος με επίκαιρες ερωτήσεις καταδεικνύοντας τόσο τη σημασία όσο και την ωφέλεια τέτοιων ενημερωτικών εκδηλώσεων προς  τους καταρτιζόμενους Firefox YouTube.

Η Διοίκηση του Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας, θα ήθελε να ευχαριστήσει για την επιτυχή υλοποίηση της ημερίδας αλλά και την άψογη συνεργασία τις κκ Κόντου Αγλαϊα (Σύμβουλο EURES του ΚΠΑ2 ΟΑΕΔ Αμπελοκήπων) και Φουλίρα Ελένη (EURES Assistant National Coordinator), τις κκ Χατζησταύρου Φιλίππα (Διδάκτωρ Πολιτιστικής Επιστήμης – Κύρια Ερευνήτρια ΕΛΙΑΜΕΠ) και Αποστολάκη Τζίνα (Διδάκτωρ Οικονομικών της Ειρήνης – Συντονίστρια Εurope Direct EΛΙΑΜΕΠ), τον κο Πέτρο Κυριάκη (υπάλληλο Δήμου Γλυφάδας), τον κο Κυριάκου Δημήτριο (Οικονομολόγο – Εκπαιδευτή Ενηλίκων του Δ.Ι.Ε.Κ snaps fonts. Γλυφάδας) αλλά και τους καταρτιζόμενους και καταρτιζόμενες του Δ.Ι.Ε.Κ. Γλυφάδας.

Εκ της Διευθύνσεως