Απαγόρευση εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων

Απαγόρευση εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων

Προσωρινή απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών (ΦΕΚ 873/10-3-2020 τ.Β´)

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας από 11/3/2020 μέχρι και 24/3/2020 physx. Το μέτρο αφορά σε σχολεία, πανεπιστήμια και λοιπές εκπαιδευτικές δομές που εποπτεύονται απο το Υπ 개들의 전쟁 다운로드. Παιδειας, όπως ΙΕΚ, ΣΔΕ, ΚΔΒΜ και φροντιστήρια.
Οι δομές αναστέλλουν τη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία (αλλά όχι και την εξ’αποστάσεως), καθώς και συναθροίσεις, όπως σε εστιατόρια, βιβλιοθήκες, αναγνωστήρια κλπ Download creo 5.0. Οι διοικητικές υπηρεσίες και οι εστίες στέγασης θα λειτουργούν κανονικά ενώ η έρευνα στα Πανεπιστήμια θα διενεργείται απρόσκοπτα 올프리 다운로드.
Το έκτακτο αυτό μέτρο λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους, με στόχο τη μείωση της διασποράς του ιού στους πολίτες 안드로이드 지메일 첨부 파일 다운로드.

Από σήμερα 11/3 δεν θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα στο ΙΕΚ, τα μαθήματα στους εργαστηριακούς χώρους εκτός ΙΕΚ (εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εργαστήριο φυσικοθεραπείας, φαρμακεία, αθλητικοί χώροι) και η πρακτική άσκηση σε εργοδότες Flowers of Paradise.
Οποιαδήποτε νεότερη ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο site του ΙΕΚ και στη σελίδα στο Facebook illustration font.