Λειτουργία του ΙΕΚ Γλυφάδας στο διάστημα της γενικής απαγόρευσης 9-30/11/2020

Λειτουργία του ΙΕΚ Γλυφάδας στο διάστημα της γενικής απαγόρευσης 9-30/11/2020

 

  1. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Σε περίπτωση που είναι απόλυτη ανάγκη να προσέλθετε στη γραμματεία του ΙΕΚ και μόνο για όσα αιτήματα δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά, οι ώρες υποδοχής κοινού είναι 16:00-18:00 και μόνον εφόσον έχει προηγηθεί γραπτή επικοινωνία με το ΙΕΚ μέσω email 알패스 다운로드.

Σε κάθε περίπτωση:

  • Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του ΙΕΚ στο τηλέφωνο 2109643434 κατά τις ώρες 14:00-19:00 και ζητήστε εναλλακτικό τρόπο εξυπηρέτησης, ή
  • Στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση grammateia@iek-glyfad.att.sch.gr με τα πλήρη στοιχεία σας και το ερώτημα-αίτημά σας Select a selection of solitaire downloads. Θα έχετε απάντηση το συντομότερο δυνατό, ή
  • Επικοινωνήστε μέσω της ενότητας Επικοινωνία της ιστοσελίδας του ΔΙΕΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ http://iek-glyfad.att.sch.gr

Βεβαιώσεις, πιστοποιητικά κλπ θα τα παραλαμβάνετε στο e-mail σας 유재환 커피 다운로드.

 

  1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ

 

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με εξ αποστάσεως ασύγχρονη ή σύγχρονη κατάρτιση ανάλογα τη φύση του μαθήματος 디모 풀버전 다운로드. Ειδικότερα:

 

Όλοι οι σπουδαστές θα παρακολουθούν μαθήματα με ασύγχρονη εξ αποστάσεως κατάρτιση : ο εκπαιδευτής, την ημέρα και τις ώρες που προβλέπονται από το ωρολόγιο πρόγραμμα για το κάθε μάθημα, θα αναρτά στο Ε CLASS υλικό (σημειώσεις, οδηγίες, προτεινόμενες ασκήσεις – εργασίες κτλ.) για τους καταρτιζόμενους 피파 12 apk 다운로드. Οι ερωτήσεις κατανόησης, εργασίες ή ασκήσεις – ανάλογα την ύλη του μαθήματος – θα έχουν, υποχρεωτικά, συγκεκριμένες ημερομηνίες παράδοσης raid of the theater version of The Tobot Robot Corps.

Ο εκπαιδευτής θα παρακολουθεί την παρουσία του καταρτιζομένου, από την δραστηριότητά του στην πλατφόρμα και τις αναρτήσεις του στις εργασίες και θα ενημερώνει με e-mail μία φορά την εβδομάδα τη Διεύθυνση του ΙΕΚ για την παρουσία και την ανταπόκριση των καταρτιζομένων ccs v6.

 

Ο σπουδαστής θα πρέπει να απαντά έναν ελάχιστο αριθμό ερωτήσεων στην ύλη του μαθήματος, τις οποίες ο εκπαιδευτής θα αναρτά την ημέρα του μαθήματος, ενώ ο καταρτιζόμενος πρέπει, μέχρι το επόμενο μάθημα, να τις απαντήσει όλες και να τις αναρτήσει στο Ε CLASS EagleCad.

Από την έναρξη του εξαμήνου μέχρι και την Πέμπτη 5/11/2020 έχουν εκδοθεί κωδικοί πρόσβασης στο E CLASS για όλους τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές και έχουν χρεωθεί σε όλους τα μαθήματα Titus program. Οι κωδικοί έχουν σταλεί στους ενδιαφερόμενους με e-mail.

Επιπρόσθετα, για τη διασφάλιση της αλληλεπίδρασης σπουδαστών και εκπαιδευτών θα δίνεται η δυνατότητα συμπλήρωσης τεστ, ερωτηματολογίων ή εκπόνησης γραπτών εργασιών από τους σπουδαστές τις οποίες θα αναρτούν στην πλατφόρμα 멜론 top100 7월 2018 다운로드.

 

Τέλος, και συμπληρωματικά με την πλατφόρμα, οι εκπαιδευτές μπορούν να επιλέγουν όποιο ηλεκτρονικό μέσο θεωρούν προσφορότερο για τη διεξαγωγή του μαθήματός τους. Οι εκπαιδευτές μπορούν να επιλέγουν Skype, ZOOM, Facebook, WEBEX κ.ά. αρκεί να το γνωστοποιήσουν στο ΙΕΚ αποστέλλοντας κάθε φορά το link του μαθήματος με e-mail.

 

Σε περίπτωση που ο εκπαιδευτής δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το μάθημα την ώρα και την μέρα που προβλέπεται, θα πρέπει να ενημερώνει, πρωτίστως, το ΙΕΚ και δευτερευόντως τους σπουδαστές για την ημέρα και την ώρα που θα αναπληρώσει το μάθημα.