Γενικές πληροφορίες για το Πειραματικό ΔΙΕΚ Γλυφάδας

Γενικές πληροφορίες για το Πειραματικό ΔΙΕΚ Γλυφάδας

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΙΕΚ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΙΛΙΟΥ 17 (είσοδος από Ιλίου), Α όροφος Γραμματεία, γραφείο 106

ΤΗΛ. 21096 43 434, ΦΑΞ 21096 43 720

            Ενημερωθείτε από την σελίδα μας στο FACEBOOK:

            Dimosio Peiramatiko Iek Glyfadas

            Website: http://iek-glyfad.att.sch.gr/

            E -mail : grammateia@iek-glyfad.att.sch.gr

Υπεύθυνη γραμματείας: Φωτεινή Ταμπάκη

Αναπληρώτρια Διευθύντρια: Βικτώρια Αποστόλου

 

 • ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ Α ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΟ 2023-2024

Οι απόφοιτοι Λυκείου έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση ηλεκτρονικά, απευθείας στην πλατφόρμα της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Υπ 키보드 피아노 다운로드. Παιδείας https://diek.it.minedu.gov.gr/ από 31-07-2023 μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 15:00 όπου θα βρείτε και χρήσιμες πληροφορίες για τους υποψηφίους.

 

Η φοίτηση στα δημόσια I.E.K. παρέχεται δωρεάν.

 

Οι ειδικότητες A εξαμήνου του Δημόσιου πειραματικού ΙΕΚ Γλυφάδας είναι:

 1. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
 2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
 3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
 4. ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ-WEB DESIGNER DEVELOPER-VIDEO GAMES)
 7. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

 

Ο τρόπος κατάρτισης των πινάκων κατάταξης και τα κριτήρια επιλογής καθορίζονται με βάση τη μοριοδότηση των υποψηφίων καταρτιζόμενων όπου λαμβάνονται υπόψη τα ακόλουθα:

α) Ο βαθμός του τίτλου σπουδών (απολυτήριο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ ή ισότιμο), β) Η ιδιότητα του πολύτεκνου γονέα ή τέκνου, πέντε (5) μόρια, γ) Η ιδιότητα τρίτεκνου γονέα ή τέκνου, τρία (3) μόρια, δ) Η ιδιότητα του προστάτη ή του τέκνου μονογονεϊκής τρία (3) μόρια Download all your moments.

Για τους υποψήφιους καταρτιζόμενους χωρών της Ε.Ε. ή τρίτων χωρών απαιτείται γνώση ελληνικής γλώσσας κατ’ ελάχιστον επιπέδου Β1

 

 • Όσοι είναι Απόφοιτοι ΕΠΑΛ και επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτηση στην ίδια ειδικότητα εγγράφονται απευθείας στο Γ εξάμηνο φοίτησης στα ΙΕΚ. Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση στο Ι.Ε.Κ. που επιθυμούν να φοιτήσουν, συνοδευόμενη από ταυτότητα και το πτυχίο ειδικότητας, από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου 2022 apache index.html 다운로드. Στο Πειραματικό ΙΕΚ Γλυφάδας εγγραφές αποφοίτων ΕΠΑΛ μπορούν να γίνουν για τις κάτωθι ειδικότητες:

 

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ-WEB DESIGNER DEVELOPER-VIDEO GAMES)

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ)

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

 • Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες μέσω του Παράλληλου Μηχανογραφικού στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεκινούν 28/8/2023 και λήγουν την Δευτέρα 6-9-2023

 

 • Το ΙΕΚ εξυπηρετεί το κοινό καθημερινά από 1/9/2023 απογευματινές ώρες μετά τις 14:00

 

 • Το χειμερινό εξάμηνο κατάρτισης αρχίζει την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε έτους. Για την έναρξη των μαθημάτων θα βγει αναλυτική ανακοίνωση

 

 • Ταυτόχρονη φοίτηση σε ΕΠΑΛ και ΙΕΚ ή σε 2 ΙΕΚ ή σε οποιοδήποτε εξάμηνο ΙΕΚ και διεξαγωγή πρακτικής άσκησης δεν επιτρέπονται 달빛조각사 45권 텍본 다운로드.

 

 • Ο καταρτιζόμενος μπορεί να οριστικοποιήσει την εγγραφή του σε ένα (1) μόνο Ι.Ε.Κ., Δημόσιο ή Ιδιωτικό και σε μία μόνο ειδικότητα.

 

 • Όσοι υποψήφιοι δεν επιλέγηκαν στην πρώτη προτίμησή τους μπορούν κατά την εγγραφή τους να ζητήσουν βελτίωση Gantz o Download. Η βελτίωση δεν ισχύει για όσους εγγράφονται μέσω παράλληλου μηχανογραφικού.

 

 • Εγγεγραμμένος καταρτιζόμενος δύναται να αιτηθεί τη διαγραφή του από το Ι.Ε.Κ. στο οποίο έχει οριστικοποιήσει την εγγραφή του εντός πέντε (5) ημερών από την έναρξη των μαθημάτων με Υπεύθυνη Δήλωση με γνήσιο υπογραφής 공기계 다운로드.

 

 • Τμήματα δύνανται να δημιουργούνται εφόσον συμπληρώνουν τον ελάχιστο απαιτούμενο αριθμό των δεκαπέντε (15) καταρτιζόμενων.

 

 • Ανανέωση Εγγραφής για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι και συνεχίζουν την φοίτηση σε επόμενα εξάμηνα γίνεται με υποβολή έντυπης ή ηλεκτρονικής αίτησης στη Γραμματεία του Ι.Ε.Κ., μέχρι την ημέρα έναρξης των μαθημάτων του εξαμήνου κατάρτισης

 

 • μετεγγραφή δύναται να την πραγματοποιηθεί με υποβολή αίτησης στο Ι.Ε.Κ nero burning rom. που επιθυμεί να φοιτήσει: α) για το χειμερινό εξάμηνο από την 1η έως και
  την 10η Ιουλίου, β) για το εαρινό εξάμηνο, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων φοίτησης του χειμερινού εξαμήνου

 

 • το ωράριο λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. είναι 13:00 – 21:00

 

 • Οι κάτοχοι ΒΕΚ των Ι.Ε.Κ. και του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας δύνανται να κατατάσσονται σε συναφείς ειδικότητες των Ι.Ε.Κ., με απαλλαγή από τα μαθήματα τα οποία ήδη έχουν διδαχθεί, ή κατατάσσονται
  σε εξάμηνο πέραν του Α ́ και σε συναφείς ειδικότητες Ι.Ε.Κ goclean 다운로드. υποβάλλοντας στο Ι.Ε.Κ. που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν αίτηση κατάταξης από την 1η έως την 15η Σεπτεμβρίου

 

 • Η φοίτηση σε όλα τα μαθήματα είναι υποχρεωτική. Το όριο απουσιών είναι μικρότερο ή ίσο του δέκα πέντε τοις εκατό (15%) του συνόλου των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου 알렉사 다운로드.

 

 • Η αξιολόγηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων των καταρτιζόμενων ανά μάθημα περιλαμβάνει τα ακόλουθα: α) Εξέταση προόδου β) Ατομικές/ομαδικές εργασίες και γ) Τελική εξέταση.

 

 • Βεβαιώσεις Καταρτιζόμενων
  Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του, ο σπουδαστής με αίτησή του στη Γραμματεία του Ι.Ε.Κ., ο καταρτιζόμενος μπορεί να λαμβάνει Βεβαίωση Φοίτησης
 • Ειδικά, κατά τον πρώτο μήνα της φοίτησης, ο καταρτιζόμενος δύναται να αιτείται και να λαμβάνει Βεβαίωση Εγγραφής, με ισχύ ένα μήνα από την έκδοσή της ElgeY Bridge.
 • Για τους άρρενες καταρτιζόμενους μία (1) εβδομάδα μετά την έναρξη της κατάρτισης, είναι δυνατή η έκδοση πιστοποιητικού για στρατολογική χρήση.