ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ RAPID TEST

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ RAPID TEST

Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους του Δημόσιου Πειραματικού ΙΕΚ Γλυφάδας που πρέπει να ελέγχονται με rapid test ότι:

1 연애의 온도 영화 다운로드. Εκτός από τα διαγνωστικά εργαστήρια υπάρχουν πιστοποιημένα φαρμακεία που διενεργούν το τεστ 네이버 무료폰트 다운로드.

2. Τόσο τα διαγνωστικά κέντρα όσο και τα πιστοποιημένα φαρμακεία υποχρεούνται να ενημερώνουν την ειδική πλατφόρμα με το αποτέλεσμα, ώστε να μπορεί να γίνεται η ηλεκτρονική πιστοποίηση μέσω της εφαρμογής Covid Free GR e2fsprogs.

3. Το rapid test πρέπει να διενεργείται Κυριακή ή Δευτέρα πρωί (δηλ. εντός 48ώρου πριν την Τρίτη), και Τετάρτη ή Πέμπτη πρωί (δηλ Download The Cool School Japanese. εντός 48ώρου πριν την Παρασκευή), ώστε να είναι δυνατή η πιστοποίηση κατά την είσοδο στο ΙΕΚ Roller coaster tycoon world download.

Τη Δευτέρα και την Πέμπτη, αν κατά την είσοδο στο ΙΕΚ η εφαρμογή Covid Free GR δεν πιστοποιεί το rapid test, γίνονται αποδεκτά κατά τον έλεγχο τα κάτωθι πιστοποιητικά:

Α web video. Από φαρμακείο: εκτύπωση από την πλατφόρμα όπου αναρτήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ, με πρωτότυπη υπογραφή και σφραγίδα 사랑의 불시착 5화 다운로드.

Β. Από διαγνωστικό κέντρο: απάντηση/αποτέλεσμα του τεστ σε έντυπο του διαγνωστικού κέντρου, με πρωτότυπη υπογραφή και σφραγίδα 윈도우 10 widi 다운로드. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΛΕΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ή ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ”

Οι καταρτιζόμενοι μαζί με το αποτέλεσμα του τεστ πρέπει να επιδεικνύουν και την ταυτότητά τους Hangul Viewer Mac.