Δωρεάν Σεμινάριο – “Η Σημασία της Γλώσσας του Σώματος στην Επαγγελματική και Προσωπική Επιτυχία” 05/06/2024

Δωρεάν Σεμινάριο – “Η Σημασία της Γλώσσας του Σώματος στην Επαγγελματική και Προσωπική Επιτυχία” 05/06/2024

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

“Η Σημασία της Γλώσσας του Σώματος στην Επαγγελματική και Προσωπική Επιτυχία”

ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

και ώρα 18.00 με 19.00

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Απευθύνεται σε όλους τους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων του ΣΑΕΚ Γλυφάδας 로스트 룸 다운로드. Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι καταρτιζόμενοι να γνωρίσουν τα μυστικά της αποκωδικοποίησης της γλώσσας του σώματος και να κατακτήσουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική τους ζωή 비주얼 스튜디오 커뮤니티 2013 다운로드. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την βελτίωση των τεχνικών επικοινωνίας προκειμένου να έχουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αυτοπεποίθηση στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις τους 스타벅스 글꼴 다운로드. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να εξασφαλίσουν σωστές συνεργασίες και να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις συνεντεύξεις, τις κοινωνικές-οικογενειακές- φιλικές σχέσεις και τις εμπορικές διαπραγματεύσεις 미니특공대 슈퍼공룡파워 다운로드.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Λεκτική και μη-λεκτική επικοινωνία, η σημασία της γλώσσας του σώματος στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις, τα μηνύματα των μελών του ανθρώπινου σώματος (μάτια, πρόσωπο, χέρια, πόδια), η δύναμη και η μαγεία του χαμόγελου και του γέλιου, τα σήματα με τα μάτια, η δύναμη των χεριών, οι χειρονομίες με τους βραχίονες, τα πόδια και το τι αποκαλύπτουν, ο κατοπτρισμός και τα μυστικά του σήματα, οι κινήσεις του κορμιού, ο παράγοντας φύλο, παρατηρητικότητα και αντίληψη, βασικές δεξιότητες για την κατανόηση, ζωτικός χώρος και ζώνες του ατόμου, πολιτισμικές διαφορές ή ομοιότητες, λευκά και κακόβουλα ψέματα και αναγνώρισή τους, τα σήματα αξιολόγησης και εξαπάτησης, η γλώσσα σώματος στις προσωπικές σχέσεις και στον εργασιακό χώρο, η πρώτη εντύπωση: έχεις δεύτερη ευκαιρία για μια σωστή πρώτη εντύπωση; παρουσιάσεις – συνεντεύξεις και γλώσσα σώματος, τα έξι μυστικά για ελκυστική γλώσσα του σώματος vpk 다운로드.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΣΑΕΚ Γλυφάδας Twitter tweet. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σχετικές βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου 한글이야호2 교재 다운로드.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Ο κος Μιχάλης Μάρκου, MBA είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων/Marketing revit 2016. Έχει συνεργαστεί, από το 1991 έως σήμερα, ως Ανώτερο Διοικητικό/Διευθυντικό Στέλεχος με μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, συνεισφέροντας πολύπλευρα στην ανάπτυξη των εταιρειών αυτών στην Ελλάδα Download android resources. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ & ΟΑΕΔ), και έχει δραστηριοποιηθεί και στην εκπαίδευση από το 1994 έχοντας διατελέσει εισηγητής σεμιναρίων και καθηγητής (με περισσότερες από 15.000 διδακτικές ώρες και έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερα από 7.500 άτομα) σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πωλήσεων, Marketing και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού Genuine Minecraft download.