ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS+ Δ ΡΟΗ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS+ Δ ΡΟΗ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ολοκληρώθηκε η 4η ροή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, κινητικότητας, του Δημόσιου ΙΕΚ Γλυφάδας στην Πορτογαλία Clear Gothic ttf download.

Στην 4η ροή συμμετείχαν 12 σπουδαστές της ειδικότητας Βοηθός Φαρμακείου και πραγματοποιήθηκε στις πόλεις Έβορα και Λισσαβώνα της Πορτογαλίας, 2-17 Μαΐου 2018 Gemmir. Μεταξύ των άλλων οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν, στο πλαίσιο τεχνικών επισκέψεων, φαρμακεία της περιοχής Έβορα καθώς και το πρωτοποριακό φαρμακείο -ρομπότ που διαθέτει η πόλη, συζήτησαν για την ισχύουσα νομοθεσία και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στα φαρμακεία στη χώρα υποδοχής και παρακολούθησαν σεμινάρια σχετικά με την ειδικότητά τους sharepoint 2010.

Πραγματοποιήθηκαν, ακόμα, πλείστες επισκέψεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος καθώς οι πόλεις Έβορα, Έλβας και Μονσεράζ αποτελούν μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο στο σύνολό τους, στο μουσείο υγείας και φαρμακείου στη Λισσαβώνα, στον Πύργο του Μπελέμ, Πλατεία Εμπορίου κ.α quicktime 7.7.9 다운로드.